Op zaterdag 9 januari 2016 heet IKV u van harte welkom op een spectaculair nieuwjaarsfeest in het Delta Hotel.
Vanaf 19.00 uur kunt als ‘very special guest’, omringd door fotografen, over de rode loper uw entree te maken op ons Hollywood-feest.

Het bestuur van IKV Ondernemend Vlaardingen ontvangt u, als lid van IKV dochtervereniging  Groot Vettenoord, op dit ‘Oscar-gala’ waar we samen met u willen proosten op een succesvol en ondernemend 2016!
Na het welkomstwoord door onze voorzitter Chris Oerlemans kunt u genieten van een ‘surprise buffet’ vol verrassingen en live cooking.

Uiteraard kunt u zich laten onderdompelen in het thema van dit jaar, met muziek van Spot on Music en de Double Density Dance Band. Er is dus volop gelegenheid voor een sportieve prestatie op de dansvloer. Natuurlijk kunt u ook zien en gezien worden, en wie weet zien we u op het ‘witte doek’ of ziet u daar anderen schitteren.

Graag zien wij u, samen met uw partner of collega, op 9 januari met een goede outfit op dit ‘feest van het jaar’. Meld u wel even aan, voor vrijdag 2 januari 2016!

Wanneer: Zaterdag 9 januari 2015
Waar: Delta Hotel, Vlaardingen
Tijd: Vanaf 19.00 uur
Kledingadvies: Hollywood / Filmster / Black TieAlleen voor leden en genodigden.


N.B. U betaalt uw drankjes op het nieuwjaarsfeest met consumptiefiches. Deze kunt u aanschaffen bij de receptie. Denkt u eraan dat u voldoende contant geld of uw pinpas meeneemt?

Meer informatie vind u op de website van IKV. U kunt zich hier ook aanmelden….
http://www.ikv.nu/nieuwjaarsfeest

 

Category
Tags

Comments are closed

Twitter

- April 2, 2021

NIEUWSBRIEF APRIL 2021 Alweer een jaar lang leven wij in een voor iedereen rare tijd. COVID-19 Heeft voor iedereen zowel zakelijk als ook privé een grote invloed op de dagelijkse gang van zaken. Lees meer: https://t.co/VFVBliwV75 #nieuwsbrief #grootvettenoord #vlaardingen https://t.co/ZRsPMu5Hn0
h J R

- March 26, 2021

Preventief fouilleren ingezet in strijd tegen criminaliteit op bedrijventerreinen. #vlaardingen #grootvettenoord #politie https://t.co/Wght4yF8pC https://t.co/OGpoS5wX8d
h J R

- February 8, 2021

@vosconbv: Een goede buur is beter dan een verre vriend😇 Dank je wel @JPVerkade van #VerkadeVlaardingen Zijn wij en onze leveranciers hartstikke blij mee! https://t.co/hXTonljh58
h J R

- December 28, 2020

Kelly Swart kwam met een heel leuk idee; Er voor zorgen dat 80 Vlaardingse Minima huishoudens met kerst uitgebreid kunnen gourmetten! En zo geschiede! Link: https://t.co/oZ1T9c4K8o #kerstpakket #minima #hartvoorvlaardingen https://t.co/7nr7lErhiC
h J R

- December 7, 2020

OGV wenst u fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar! https://t.co/lexwpQIU4M https://t.co/phmFVLV6bL
h J R
X