Internet

Op deze pagina vind u binnenkort alle informatie over de beschikbare internet verbindingen op ons bedrijventerrein.

 Glasvezel  (FIBERREVOLUTION) 

– aanbieding volgt –

 


Coax  (ZIGGO):

– aanbieding volgt –

 


Koper (KPN) :

Onderstaand de tarieven van de internetverbinding icm telefonie:

VDSL internetverbinding tot 100Mb (down) / 30Mb (up) vanaf 80 euro in de maand. Normaal 99,- euro eenmalige aansluitkosten nu 0,- euro. Kosten per gebruiker/toestel: 12,50 euro hiervoor krijgt de klant onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland met functionaliteiten als doorverbinden, in de wacht zetten, doorschakelen en een antwoordapparaat.

Verder kan het pakket nog uitgebreid worden met bijv. een keuzemenu, muziek in de wacht, office 365 en het toevoegen van mobiele abonnementen zodat je overal bereikbaar kunt zijn onder het vaste nummer. Dit betekent dat je ervoor kan kiezen wanneer het vaste nummer gebeld wordt ook direct het mobiele nummer gaat rinkelen.

Kosten van de mobiele abonnementen binnen KPN: 35 euro per maand voor onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Europa en 10GB aan data per gebruiker wat in een groepstegoed wordt geplaatst wanneer er meerdere abonnementen worden afgesloten.

KPN ÉÉN is een modulair pakket wat inhoud dat er alleen betaald wordt voor wat er in gebruik is. Tevens kan er tot 25% afschalen worden.

Het pakket zal samen met een adviseur op maat met de klant samengesteld worden en kan ten alle tijden door de klant zelf aangepast worden middels onze speciale KPN ÉÉN servicelijn 0800-0410

Een voorbeeld van hoe de kosten worden opgebouwd:

1x VDSL 100Mb                80,00
3 gebruikers                     37,50
1 mobiele gebruiker        35,00
Extra optie: wachtrij          1,50
——————————————-
Totaal                              154,00 per maand

Onder de eenmalige kosten vallen de installatie door onze KPN monteur en de aanschaf van de nieuwe VOIP toestellen. Info volgt binnenkort!